Fűszerkeverék a Kung Pao csirke elkészítéséhez 80g. Származási ország Kína.
Kínai fűszerkeverék a világhírű Kung Pao csirkeétel egyszerű elkészítéséhez.
Az 1994-ben alapított HaiDiLao egy globális hotpot vendéglátó lánc. A YiHai fejleszti, gyártja és működteti a HaiDiLao márkát, amely elsősorban hotpot fűszerekre, mártogatósokra és fűszerkeverékekre specializálódott, így a HaiDiLao a kínai hotpot fűszeripar vezető márkája. Egyedülálló technikája, egészséges összetevői és szigorú specifikációi ízletes ízélményt nyújtanak Önnek.
Főzési utasítások 1. Elkészítés: Készítse el a főzőhelyet a következő ételekkel: 1. Ezután jól keverje össze.
Mosson meg és vágjon 120 g újhagymát 2 cm hosszú darabokra a későbbi felhasználáshoz. 2. Keverés: Adjon étolajat egy serpenyőbe, és melegítse fel kb. 120-150 °C-ra. Óvatosan tegyük bele a csirkét, és közepes lángon pirítsuk közepesre, majd tegyük tányérra. Hagyjunk egy kevés olajat és melegítsük újra, majd adjunk hozzá szárított chilit, szecsuáni borsot, gyömbért és szeletelt fokhagymát. Amikor megérzi a sült hozzávalók illatát, tegye vissza a csirkét 30 másodpercre. Adja ezt a csomagot a fazékhoz 100 g apróra vágott főtt földimogyoróval, néhány szelet újhagymával és vizes keményítővel (a keményítőt egyenletesen keverje el a vízzel). További 30 másodpercig kevergetve sütjük, majd tálaljuk.
830,09 Ft
691,74 Ft ÁFA nélkül