Sötét nádcukor 1 kg. Alkalmas a fehér cukor helyettesítésére sütés, főzés vagy italok készítése során. Származási ország Dél-Korea.
A nádcukor előállítása a mechanikai szennyeződések ülepítéssel és szűréssel történő eltávolításából áll, így a lé kíméletes párologtatással besűrűsödik. Az így kapott sűrű szirupból háromszoros kristályosítással nyerik a cukrot. Az első kristályosítás során a világos cukrot, a második során a sötétebb cukrot, a harmadik során pedig a melaszban leggazdagabb sötét cukrot választják el.
A nádcukor ásványi anyagokban gazdag, és szacharózt, valamint fruktózt és glükózt tartalmaz, ami a szervezet számára emészthetőbbé teszi a fehér finomított cukorhoz képest. A nádcukor tiszta természetes termék, amelyet frissen betakarított cukornádból nyernek. A természetes nádcukor aranysárga színű, kiváló minőségű, összetéveszthetetlen illatú, és a cukornád ízében finoman emlékeztet a karamellre vagy a mézre. Vegyszerek nélkül állítják elő. Édesebb, mint a közönséges cukor.
2534,73 Ft
2112,28 Ft ÁFA nélkül