A zöld chubrica a balkáni konyha jellegzetes fűszerkeveréke. Nagyon gyakran rozmaringgal, petrezselyemmel vagy zellerrel kombinálják. E fűszer fogyasztása egészségügyi előnyökkel is jár, a gyomorsav eltávolítására, a puffadás csökkentésére és a vérnyomás csökkentésére is jótékony hatással van.
A zöld csubrika enyhébb a vörös csubrikához képest. Ideálisan illik sertés-, marha- és vadhúsételekhez. Rizs, sűrű levesek, pácok és pástétomok tökéletes ízesítője. Bármilyen formában remekül illik a tojáshoz...
ÖSSZETEVŐK: édes paprika, szaturajka, őrölt fekete bors, só max. 25%. TARTHATÓSÁG : 2 év. TÁROLÁS: Zárt zacskóban, hűvös és száraz helyen tároljuk max. 24ºC hőmérsékleten, páratartalom max. 75%.
Ajánlott, kerülje a magas hőmérsékletnek és a közvetlen napfénynek való kitettséget.
MIKROBIOLÓGIAI KÖVETELMÉNYEK: az EU 2073/2005 bizottsági rendeletnek megfelelően ORGAOLEPTIKAI KÖVETELMÉNYEK: MEGJELENÉS: laza keverék szárítva SZÍN: sötétzöld SZAG ÉS ÍZ: jellegzetes SZÁRMAZÁS: Sötétzöld:
A termék nem géntechnológiával módosított IONIZÁCIÓS KEZELÉSRE VONATKOZÓ NYILATKOZAT: Kijelentjük, hogy a fenti nyersanyagot nem kezelték ionizáló sugárzással.
KÁRtevőirtó szerek: Nem haladja meg a módosított 396/2005/EK bizottsági rendeletben meghatározott határértéket.
884,44 Ft
737,03 Ft ÁFA nélkül