Ezek az áruk fagyasztva vannak, csak a vásárló saját felelősségére küldjük! Szállítás után azonnal ajánljuk fogyasztásból, NEM TÁROLHATÓ!!!
Sózott erjesztett garnélarák Saeujeot 새우젓 A koreai konyhában sokféle sózott és erjesztett tengeri halat (jeotgal) használnak, és az egyik gyakori és sokoldalú összetevő a sózott erjesztett garnélarák. Mély ízűek, ezért sok koreai étel ízesítésére használják só helyett. Sok koreai használja ezeket a sózott erjesztett garnélarákokat a kimcsi készítésekor.
Az erjesztett garnélarákot sózva és fagyasztva keverik össze a kimcsi készítéséhez. Ha a Kimchi készítésekor is használunk halszószt, akkor ajánlott a garnélarákot a felhasználás előtt egy szűrőn keresztül vízzel átmosni, hogy a sót eltávolítsuk a termékből. Egyszóval, hogy ne sózza túl a végterméket.
2880,60 Ft
2400,50 Ft ÁFA nélkül