A bio lágy búzából készült japán instant ramen tészta 180 g-os kiszerelésben ideális alapanyagot kínál a hagyományos japán ramen levesekhez. Enyhe, de kissé rágós textúrájuk kiválóan kombinálható kiadós csirke- vagy sertéslevesekkel, amelyeket olyan összetevőkkel egészíthetünk ki, mint a szeletelt sertéshús, tengeri moszat, újhagyma vagy kamaboko. Az eredetileg a 16. században Kínában felfedezett tészták a japán konyha egyik ikonjává váltak, különösen a fiatalabb generációk körében népszerűek.
Preparation:
Főzzük a tésztát sós vízben 4-5 percig. Szűrjük le, öblítsük le hideg vízzel, és adjuk hozzá az elkészített húsleveshez. Jellemzők: A tésztát a következő két órában főzzük meg: 1:
Súly: 180 g Származási ország: Kína
410,10 Ft
341,75 Ft ÁFA nélkül