Pác indonéz húsokhoz Satay az Asian Home Gourmet 50 g. Származási ország Thaiföld.
Ez a híres faszénen grillezett indonéz hús nyárson az egész világon megtalálható az éttermi ételekben. Ez a gazdag, fűszeres-édes pác a zsenge, szaftos Satay elengedhetetlen kelléke!
Használati utasítás: A szatírhoz való hozzávalók a következők:
1. Pácolja be a húst a páclével és az olajjal.
Fedjük le és hagyjuk állni legalább 2 órán át. 2.
Fűzzük a húst fanyársakra. 3. Grillezzük faszénen/elektromos grillen: Grillezze 8-10 percig. Legalább kétszer kenje meg a maradék páclével. Időnként forgassa meg. Tálalja ázsiai házi készítésű, ínyenc indonéz mogyorószósszal.
Főzési tipp: Használat előtt 30 percig áztassa a fanyársakat vízbe, hogy ne égjenek meg. Az intenzívebb ízek érdekében legalább 2 órán át hagyja pácolódni, vagy egy éjszakán át a hűtőszekrényben pihentesse.
Tárolja hűvös, száraz helyen.
721,39 Ft
601,16 Ft ÁFA nélkül