Legendás világhírű japán szójaszósz Kikkkoman, természetesen erjesztett, sushi készítésre alkalmas 500 ml. Származási ország Japán.
A japán szójaszósz Kikkoman az egyik legjobb minőségű. Szója és pörkölt búza tisztán természetes erjesztésével készül, amely több hónapon keresztül tart. A szósz világosbarna színű és kellemes aromás illatú.
A szójaszósz egy sötétbarna szósz, amelynek sós íze van. Főként ázsiai ételek ízesítésére és a sushi tálalásakor használják. Olyan szójababból készül, amelyet egy speciális nemes penész segítségével erjesztettek (erjesztettek). A szójaszósz nagy mennyiségű antioxidánst tartalmaz, ezért segít megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket. Csak a jó minőségű szójaszószok előnyösek az egészségre. Nem szabad túlzásba vinni a szójaszószt, mivel nagyon sós, és elnyomhatja a többi összetevő ízét. Emellett azt javasoljuk, hogy csak azután sózzuk meg, miután megkóstoltuk, mert előfordulhat, hogy a szójaszósznak köszönhetően nem kell több sót adnunk az ételhez. Kóstolás nélkül pedig egyszerűen túlsózhatja az ételt.

3400 Ft
2860 Ft ÁFA nélkül