Főzőmártás gyömbérrel és japán zöld szilva ízesítéssel 410ml. Származási ország Dél-Korea.
Vigye be a japán konyha egyik legalapvetőbb alapanyagát a főzésbe ezzel a mirin rizsbor stílusú fűszermártással. Az "igazi" mirinnel ellentétben, amelynek magas az alkoholtartalma, ez a mirin stílusú helyettesítő ugyanolyan mélyen édes ízt biztosít kevesebb mint 1%-os alkoholtartalommal.
A mirin egy édesített rizsbor, amelyet édes íze jellemez. Ez egy úgynevezett folyékony fűszer, amelyet széles körben használnak a japán konyhában. A mirin a szakéhoz hasonlítható. A mirinben található cukor az erjedésnek köszönhetően természetes. A mirin ragasztott rizsből, tenyésztett rizsből és kevés desztillált alkoholból készül. Ezeket az összetevőket összekeverik, és 2 hónapig hagyják erjedni cédrusfa hordókban. A cukor és a szójaszósz helyett kis mennyiségű mirint használnak.
Az ázsiai konyha, különösen a sushi ízesítésére használják, elfedve a hal szagát. Salátaöntetekhez, mártásokhoz, levesekhez, pácokhoz és öntetekhez is használható.
1299,48 Ft
1082,90 Ft ÁFA nélkül