Koreai hagyományos rizsbor Bek Se Ju, egyedi módszerrel lepárolt, 12 féle gyógynövényt tartalmazó 375 ml, 13% alkohol. A "Bek Se" jelentése 100 éves. Származási ország Dél-Korea.
A Bekseju egy hagyományos koreai szaké. A nyers rizs erjesztési módszerével, egy szabadalmaztatott Guksundang technológiával készült termék, amely nyers rizst és alkoholport tartalmaz, gyógynövényeket, például Gugija, Omija, Ginseng és Cornus officinalis hozzáadásával készül. A nyers rizs fermentációs módszer egy olyan technológia, amely nyers rizst és szobahőmérsékletű vizet használ önmagában, magas hőfok használata nélkül, amíg az alkohol el nem készül. A Yakju-val ellentétben, amely a rizs gőzölésével készül, nemcsak a tápanyagokat semmisíti meg, hanem számos esszenciális aminosavat és vitamint is tartalmaz. Alkohol 13%.