Curry szószok és paszták
A curry számos ázsiai és indiai étel alapanyaga. A curry fűszerek különböző fűszerek és gyógynövények, például kurkuma, koriander, kömény, gyömbér és mások keverésével készülnek.
A curry paszták általában fűszerek és fűszernövények más összetevőkkel, például hagymával, fokhagymával, paradicsommal, joghurttal, kókusztejjel stb. való keverésével készülnek. Ezeket az összetevőket ezután addig főzik és keverik, amíg sűrű paszta nem keletkezik.
A currypaszták a recepttől és a régiótól függően lehetnek enyhéktől a nagyon csípősig és fűszeresekig. Alapvető fűszerként használják számos ázsiai ételben, például levesekben, hús- és zöldségételekben. A currypaszták tápanyagokban és antioxidánsokban gazdagok, és gyulladáscsökkentő hatásúak is lehetnek, főként a kurkumin tartalmának köszönhetően, amely a kurkuma fő összetevője.
-
Hozzáadás a kedvencekhez
Vörös curry paszta LOBO 400g
Lobo vörös curry paszta ázsiai ételek elkészítéséhez 400 g. Származási ország Thaiföld.
Vypredané
1920 Ft
-
Hozzáadás a kedvencekhez
Tészta forró indonéziai Rendang Curry AHG 50g
Paszta az Asian Home Gourmet 50 g fűszeres indonéziai randang curry elkészítéséhez. Származási ország Thaiföld.
Vypredané
700 Ft
-
Hozzáadás a kedvencekhez
Sárga curry paszta LOBO 400g
Curry paszta sárga Lobo 400 g. Származási ország Thaiföld.
Vypredané
1920 Ft