Curry szószok és paszták
A curry számos ázsiai és indiai étel alapanyaga. A curry fűszerek különböző fűszerek és gyógynövények, például kurkuma, koriander, kömény, gyömbér és mások keverésével készülnek.
A curry paszták általában fűszerek és fűszernövények más összetevőkkel, például hagymával, fokhagymával, paradicsommal, joghurttal, kókusztejjel stb. való keverésével készülnek. Ezeket az összetevőket ezután addig főzik és keverik, amíg sűrű paszta nem keletkezik.
A currypaszták a recepttől és a régiótól függően lehetnek enyhéktől a nagyon csípősig és fűszeresekig. Alapvető fűszerként használják számos ázsiai ételben, például levesekben, hús- és zöldségételekben. A currypaszták tápanyagokban és antioxidánsokban gazdagok, és gyulladáscsökkentő hatásúak is lehetnek, főként a kurkumin tartalmának köszönhetően, amely a kurkuma fő összetevője.
-
Zöld curry paszta LOBO 400g
Zöld curry készítéséhez való paszta LOBO 400 g. Származási ország Thaiföld.
Vypredané
1956,64 Ft
-
Tikka Masala szósz SWAD 250g
Kész Tikka Masala SWAD 250g. Származási ország India.
Vypredané
1442,77 Ft
-
Közepes mártás a Vindaloo Curryhez SWAD 250g
Kész indiai enyhe csípős szósz a Vindaloo curry elkészítéséhez 250 g. Származási ország India.
Vypredané
1442,77 Ft